Varmt välkommen på sommarträff 2024

Vi i styrelsen hoppas att ni är lika peppade som oss! I år kommer vi att husera i södra Smålands inland, närmare bestämt i Växjö. Precis som under årsmöteshelgen i Uppsala tidigare i år så uppmuntrar vi er att ta med en engagerad supporter eller tre under armen och åka med. Vi arbetar för att inkludera fler människor i SFSU. Så prata ihop er om vilka som kommer och representerar just er förening. Desto fler, desto mer givande och trevligare kommer det att bli.

Som vi tidigare har berättat om är SFSU en del av EU-projektet ”Future of Football”. Som en del i det projektet kommer vi ha en presentation, workshop & panelsamtal på sommarträffen. Projektet går i korthet ut på hur vi kan bli bättre på att involvera och ge ansvar till unga personer inom fotbollen. För att fortsätta på den inslagna vägen vi började med på årsmötet om att ”Ta med en kompis” och som en del i EU-projektet kommer vi i SFSU därför betala resa och boende för alla som är 25 år eller yngre till Sommarträffen! Tänk 2-personer/supportergrupp och det finns ett begränsat antal platser. Det här finansieras inom ramen för de pengar vi fått för EU-projektet. Vi rekommenderar att respektive supporterklubb står för utläggen för resa och boende, och sedan skickar kvitton till oss för utbetalning i efterhand. Så ta med extra personer till sommarträffen och gärna då yngre personer! Det finns ingen större begränsning på hur många som kan delta från respektive supporterförening.

Plats: Visma Arena (Östergatans restaurang och sportbar) Storgatan 78, 352 46 Växjö (gäller både lördag och söndag)

När: 8-9 juni 2024

Rekommenderat boende: Clarion Collection Hotel Cardinal

Lunch och fika under lördagen bjuder vi på.

På lördag kväll kommer vi att äta gemensam middag på Sláinte Pub & Restaurang, Bäckgatan 15, 352 30 Växjö (mittemot Cardinal). Restaurangen önskar förbeställda rätter senast tisdag 4/6. Menyn för kvällen kommer ni att få per mail inom kort. Middagen betalar ni själva vid ankomst till restaurangen.

Preliminärt program för helgen:

  • Tillträdesförbud. Göran Rickmer, evenemang/säkerhet Hammarby IF.
  • Hur ser det ut i Europa? Siri Wallenius (ECA) och Tony Ernst (FSE).
  • Nya generationen supportrar. Nils och Mattias, SLO’er AIK och Djurgården (Football for future).

Preliminära tider för helgen:
Lördag: 10-16
Söndag: 10-13

Anmälan: Maila till info@sfsu.nu och märk mailet med ”Sommarträff2024”. Skriv i meddelandet för- och efternamn på de som ska närvara, mailadresser samt eventuella allergier/specialkost.

För att delta på Sommarträffen behöver ni betalt medlemskap för 2024. Medlemsavgiften baseras på antalet medlemmar i er förening:
1-500 medlemmar – 300kr
501-1000 medlemmar – 600kr
Över 1000 medlemmar – 900kr

Betalning sker på följande sätt: Bankgiro: 5075-7400 Märk betalning med medlemsföreningens namn och antalet medlemmar. Maila till info@sfsu.nu efter inbetalt medlemskap och skriv där kontaktuppgifter till er kontaktperson.

Varmt välkommen!