KALLELSE TILL ÅRSMÖTESHELG: UPPSALA 2024 – TA MED EN KOMPIS!

SFSU BJUDER IN TILL ÅRSMÖTE.

Helgen 27 och 28 januari 2024 bjuder SFSU in till årsmöteshelg i dagarna två. Vi vill tillsammans med er medlemmar fokusera på återväxten denna gång. Detta vill vi att vi gör genom att kroka arm med en eller två engagerade personer som tidigare inte deltagit på ett årsmöte eller sommarträff i SFSUs regi. Syftet är att vi tillsammans ska växa och få fler engagerade människor att arbeta tillsammans för svensk fotboll och supporterskapet. Så prata redan nu med varandra vilka som kommer att representera er! 

Årsmötet kommer att vara i Uppsala och vi kommer att både under lördagen samt söndagen husera i en lokal vid Engelska parken, hus 22. 

Adress: Thunbergsvägen 3H

Ungefärliga hålltider för helgen är följande:

Lördag: 10-16

Söndag: 10-13

Lördagen blir det likt tidigare år fokus på utvalda ämnen, inbjudna gäster och workshops. Dagen avslutas med gemensam middag, aktivitet och samkväm.

Söndag – Årsmöte.

Mer information kommer löpande under vintern.

För att nominera en person till SFSU:s styrelse så krävs en nominering av en medlemsförening. Detta sker enklast via ett mail till valberedningen, som nås via valberedning@sfsu.nu. Valberedningen kommer därefter att granska nomineringen, för att eventuellt ta med den i sitt slutgiltiga förslag på årsmötet. Vill ni ha annan kontakt med valberedningen rekommenderas samma mailadress.

ANMÄLAN: Maila info@sfsu.nu märk mailet med ”Årsmöte2024”

Skriv i meddelandet för och efternamn på de som ska närvara, mailadresser och eventuella allergier.

För att delta och ha rösträtt på mötet behöver ni betala medlemskapet för 2023 innan detta år är slut. Medlemsavgiften baseras på antalet medlemmar i er förening.

1-500 medlemmar – 300kr

501-1000 medlemmar – 600kr

Över 1000 medlemmar – 900kr

Betalning sker på följande sätt:

Bankgiro: 5075-7400

Märk betalning med medlemsföreningens namn och antalet medlemmar.

Maila info@sfsu.nu efter inbetalt medlemskap och skriv där kontaktuppgifter till er kontaktperson.

Varmt välkommen!

Med vänlig hälsning
Styrelsen
SFSU