Valberedningens förslag till styrelse för SFSU verksamhetsåret 2023

Jesper Bernhed Uhlén, Gustav Fant och Kalle Strandberg sitter på utgående mandat och avslutar sitt engagemang i styrelsen i och med årsmötet. Valberedningen vill tacka dem för deras insatser i SFSU. 

Valberedningen föreslår nuvarande ordförande, Isak Edén, för omval. Tre ledamöter kvarstår ett år till, det är Anna Berg, Emma Asp och Sebastian Bengtsson. En nuvarande styrelsemedlem föreslås för omval på två år, Magnus Ericsson. 

Vi nominerar två nya ledamöter och en ny suppleant enligt nedan.

Till nya ledamöter för en tid av två år föreslår vi:

  • Martin Nilsson, Hammarby
    Martin är 33 år boendes på Södermalm i Stockholm. Han har varit styrelseledamot i Bajen Fans i 4 år. Hans intresse i livet är Bajen. Martin brinner lite extra för frågor kring spelschemat och anti VAR.
  • Carl Jaktlund, Östers IF
    Carl är 24 år och har varit Östersupporter så länge han kan minnas. Han började gå mer aktivt 2013 och kom snabbt in i det då han väldigt fort blev engagerad inom tifo-verksamheten. Inför säsongen 2017 lämnade han över stafettpinnen till yngre förmågor och gick istället in i East Fronts styrelse som informationsansvarig, numera är han enbart reseansvarig. Carl lägger gärna energi på bortaresandet, som liten förening får man kämpa för att få ihop resor och då vill man att dom som åker ska ha det bra. Carl ser stor förbättringspotential på de olika bortasektionerna han besökt när det gäller såväl faciliteter som bemötande från personal och ordningsmakt. 

Till ny suppleant för en tid av ett år föreslår vi:

  • John Pettersson, IFK Göteborg
    John är 38 år. Han har varit i Supporterklubben Änglarnas styrelse under 2018-2022, de sista tre åren som ordförande. Engageras av svensk supporterhistoria – och kulturarv, samt hur man får ideella verksamheter att växa och fungera i praktiken. Gillar begriplig kommunikation och fungerande samverkan. Även förtjust i att köpa alldeles för många gamla böcker om Göteborg.VALBEREDNINGEN FÖRESLÅR:

ORDFÖRANDE PÅ 1 ÅR
Isak Edén (omval)

TRE LEDAMÖTER PÅ 2 ÅR
Magnus Ericsson (omval)
Martin Nilsson (nyval)
Carl Jaktlund (nyval)

SUPPLEANT PÅ 1 ÅR
John Pettersson (nyval)

REVISORER PÅ 1 ÅR
Mats Jonsson, ordinarie (omval) 
Tobias Larsson, suppleant (omval)


/ VALBEREDNINGEN SFSU
Sandra Arvidsson
Niclas Backlund
Axel Granath
Fredrik Larsson