Sammanfattning av styrelsehelg 13-14 november

Under den gångna helgen träffades SFSU’s styrelse fysiskt i Göteborg. Det var första gången vi kunde ses live sedan styrelsen tillträdde på årsmötet i februari. Vi har haft flera digitala möten, men att äntligen kunna träffas på riktigt var efterlängtat.

Lördagens fokus var att planera årsmöteshelgen som kommer att hållas i Jönköping 15-16 januari 2022. Vi återkommer med information, anmälan och andra praktiska detaljer. Har ni planer på att skicka in motioner inför årsmötet ska dessa vara oss tillhanda senast 8 veckor innan årsmötet. Ta gärna kontakt med valberedningen om ni har förslag på lämpliga styrelseledamöter.

På söndagen jobbade vi med aktuella frågor och hade styrelsemöte. Vi avhandlade bl.a. Villkorstrappan, VAR, föreningsdemokrati och spelschema. Punkter som vi kommer att återkomma till tillsammans med er medlemmar under årsmöteshelgen.

Under lördagskvällen hölls traditionsenligt quiz, som efter en spännande och hetsig kamp vanns av lag DMS.

Nu kör vi på med säsongens sista hemma- och bortamatcher. Så ses vi i Jönköping i januari!