Summering av årsmötet 2020

Under söndagen den 31 januari 2021 genomfördes ett digitalt årsmöte för verksamhetsåret 2020. Mötet genomfördes på Zoom med en digital bas i Göteborg. Mötesordförande var John Pettersson (IFK Göteborg) och mötessekreterare var Johan Elisson (IFK Göteborg). Justerare för årsmötet är Cecilia Karlén (IF Elfsborg) och Felix Jonsson (Örgryte IS).

Här kommer en kort summering av årsmötet 2020.
Ordförande för styrelsen, Sofia Bohlin, gick igenom verksamhetsberättelsen och den ekonomiska redovisningen. Mötessekreterare, Johan Elisson, läste upp revisorernas berättelse över styrelsens arbete under verksamhetsåret. Revisorerna föreslog, och mötet godkände ansvarsfrihet för styrelsen. Årsmötet röstade fram en styrelse och valberedning för 2021. Inga motioner var inskickade till årsmötet.

Styrelsen 2021

Ordförande, Sofia Bohlin, IFK Göteborg.

Jesper Bernhed Uhlén, Halmstads BK.

Dan Ekberg, Helsingborgs IF.

Anna Berg, Djurgårdens IF.

Sara Karlén, IF Elfsborg.

Marcus Carlsson, IFK Norrköping.

Magnus Ericsson, Malmö FF.

Sixten Rosén, AIK.

Kalle Strandberg, Hammarby IF.

Valberedningen 2021

Sammankallade, Sandra Arvidsson, Örgryte IS.

Axel Granath, AIK.

Niclas Backlund, Gefle IF.

Fredrik Larsson, Malmö FF.

 

Tack!

Från styrelsen och valberedningen avlsutade Fredrik Larsson (Malmö FF), Tony Ernst (Malmö FF) och Ola Thews (AIK) sina uppdrag. Stort tack för ert arbete! Styrelsen tackar också alla som deltog på årsmötet, antingen fysiskt eller digitalt. Ett extra tack för tålamodet med tekniken.

2021

Inom den närmaste tiden kommer styrelsen att planera och lägga upp arbetet för 2021. Mer information och inbjudan till arbete kommer att komma ut mot slutet av februari. Vill du och/eller din förening engager er? Tveka inte på att höra av er!

Maila oss på info@sfsu.nu