Valberedningens förslag till styrelse för SFSU verksamhetsåret 2021

Fredrik Larsson avslutar i och med årsmötet sitt mandat i styrelsen, Ola Thews har ett år kvar men väljer att avsluta sitt mandat. Valberedningen vill tacka dem för deras insatser i SFSU.

Vi väljer att föreslå omval för Sofia Bohlin (ordförande) och Jesper Bernhed Uhlén (ledamot). Tre ledamöter kvarstår ett år till, Dan Ekberg, Anna Berg och Sara Karlén. Vi nominerar tre nya ledamöter enligt nedan.

Till nya ledamöter föreslår vi:

– Marcus Carlsson, 35 år gammal och småbarnsfar. Jag är supporter till IFK Norrköping och medlem i ultrasgrupperingen Divisionen. Har tidigare suttit i Peking Fans styrelse under ett par år och varit aktiv inom tifo-verksamhet osv kring IFK. Senaste åren har jag brunnit extra för medlemsdemokratin och att använda den för att driva föreningen framåt. Jag har tidigare arbetat inom SFSU i en arbetsgrupp kring supporterinitiativ samt varit inblandad i initiativet Rädda Svensk fotboll som startades 2019 för att hantera villkorstrappan. De frågorna jag i dagsläget ser som viktigast för SFSU och dess medlemmar är dels att jobba så VAR inte införs i våra serier samt hur vi ödmjukt kan arbeta kring publik på matcher under pandemin. Men framför allt så är fortfarande villkorstrappan den absolut viktigaste frågan. (Nyval 2 år)

– Sixten Rosén
, 24 år gammal från Stockholm. Styrelseledamot för ASK, med extra intresse för sociala projekt. Brinner för gemenskapen supporterskapet innebär och att alla ska få en chans att uppleva den. Kollektiv bestraffning är skit. (Fyllnadsval 1 år)

– Magnus Ericsson, 50+, Tidigare ordförande i MFF Support (numera ledamot), var med och startade Supporterhuset. Gillar: italienska scootrar och 7″-singlar. Ogillar: korta hörnor och VAR. (Nyval 2 år)

VALBEREDNINGEN FÖRESLÅR:

ORDFÖRANDE PÅ 1 ÅR

Sofia Bohlin (omval)

TRE LEDAMÖTER PÅ 2 ÅR

Jesper Bernhed Uhlén (omval)

Marcus Carlsson (nyval)

Magnus Eriksson (nyval)

FYLLNADSVAL 1 ÅR

Sixten Rosén (nyval)

 

VALBEREDNINGEN SFSU