Save the date – SFSU:s sommarträff 2019

Från SFSU:s sida väljer vi i år att satsa extra på sommarträffen, detta delvis genom att öronmärka de extra 10 000 kronorna vi fick i tioårspresent av SEF till denna.

Tid: 15 – 16 juni

Plats: Malmö

 

Program

 

Planerna för sommarträffen är stora och vi hoppas att inom en snar framtid kunna presentera ett helt och gediget program. För detta behöver dock en del småsaker fortfarande falla på plats varför vi håller på det hela en liten stund till. Vi kan dock redan nu presentera två punkter i programmet som vi är mycket glada över.

 

Klackspark

 

En av Sveriges största fotbollspoddar kommer spela in livepodd under kvällen med intressanta gäster. Detta kommer ske innan middagen som kommer äga rum Lördag kväll.

 

”Vill dom inte vinna eller?!”

 

Johan Claesson, nytillträdd ”Integrity Officer” på SvFF håller ett föredrag om matchfixning, hur utbredd den är och hur den drabbar oss supportar i slutändan. Detta kommer ske under lördag eftermiddag.

Fler punkter och mer detaljerat program kommer när vi närmar oss.

Anmäl dig i detta formulär.

 

Boende

 

För er som reser från andra städer har vi fått nedanstående priser på Quality Hotel The Mill på Amiralsgatan i Malmö. Antalet rum som finns tillgängliga till dessa priser är begränsade, varför vi vill uppmana er att boka så tidigt som möjligt.

 

Enkelrum – 700 kr

Dubbelrum – 900 kr

Trebäddsrum – 1185 kr

 

Bokar och betalar gör du själv via mail till q.themill@choice.se eller telefon +46 40 664 60 00, tryck 4 för paket och specialbokningar. För dessa priser ange bokningskod: 2033GR000765.

 

Vi ses!