Information inför årsmöteshelgen

Det börjar dra ihop sig till årsmöte. Helgen 17-18 november ses vi i Örebro för årets årsmöteshelg. Här kommer lite info för er som hade tänkt deltaga under helgen:

Hotell

SFSU har tyvärr inte möjlighet att subventionera hotellpriser den här gången. Vi rekommenderar dock hotellet Scandic Grand. Karta hittar ni här. Glöm inte att boka i tid.

Schema

Med reservation för att saker kan dra ut på tiden och schemat kan förskjutas en aning har vi tagit fram ett schema för helgen. Lördagen består av diskussioner och workshops medan söndagen ägnas åt årsmöte. De två områden vi kommer fokusera extra på under lördagen är spelschemat och projektledning. Det kommer givetvis finnas utrymme för diskussioner om andra ämnen också.

En ändring är att vi i år skjuter lite på starttiden för årsmötet på söndagen och istället startar söndagen med en gemensam brunch innan årsmötet startar. Under brunchen kommer styrelsen att informera om projektet med kall pyroteknik. Det kommer då även erbjudas möjlighet att testa den kalla pjäsen.

Lördag
13.00 Välkomstanförande och året med SFSU
14.00 Fokus: Spelschema
15.00 Fika
15.30 Fokus: Projektledning
17.00 Slut
19.30 Gemensam middag

Söndag
11.30 Brunch och introduktion av kall pyroteknik
13.00 Årsmöte

Anmälan

Anmälan görs här senast 9/11-18. Viktigt att ni fyller i anmälan för att styrelsen ska kunna planera helgen så väl som möjligt.

Vi ses i Örebro!