Välkomna på fest!

2018 fyller Svenska Fotbollssupporterunionen 10 år. Organisationen har en kort men stolt historia att se tillbaka på och i september tänker vi fira detta. Lördagen 8 september går festen av stapeln på Barnens Ö i Stockholms norra skärgård.

Festen startar med en samling 9.30 på Stockholm Central där bussar kommer ta er ut till Storgården där programmet drar igång vid lunch. Vi råder er att behandla denna resa som en bortamatch.

Kuvertavgiften ligger på 300 kronor. För detta får ni bussresa till Storgården, mat, välkomstdrink och en minnesvärd kväll.

På gården finns sovplats för 52 personer, givetvis kommer vi inte att sätta ett maxantal på 52 personer, dessa platser går dock till de 52 första som anmäler sig. När de 52 platserna är bokade meddelar vi detta och de som anmäler sig efter får således ta med egen madrass.

Hemresa på söndagen sker i egen regi.

Fyll i formuläret nedan. När anmälan är ifylld och pengar är swishade till 0704001459 är er anmälan komplett. För att kunna gå på festen måste du givetivs vara medlem i en av våra medlemsföreningar.

OSA senast 9 augusti.

Klicka här för att fylla i din anmälan.