SFSUs önskemål för spelschemat 2018

Sedan några år tillbaka så har vi i Svenska Fotbollssupporterunionen varit med i arbetet kring både Allsvenskans och Superettans spelschema. Vid SFSUs årsmöte så utses en grupp supportrar som sedan jobbar fram ett förslag på önskemål som sedan skickas till SEF. Våra förslag och åsikter tas med till spelordningsmöte, där vi är supportrarnas röst.

Årets spelschemagrupp har skickat in vårt önskemål till SEF. Önskemålen hittar ni här.

Statistik vi har utgått ifrån kan ni hitta här.

Undrar ni hur SEF jobbar med spelschemat? Då kan ni hitta information om det här.

Vi önskar få in mer problem och åsikter kring spelschemat, så vi kan jobba vidare med frågorna löpande under 2018. Spelschemagruppen har som ambition att jobba mer långsiktigt. Vi tar gärna emot tips på aktiviteter som kan göra vårt arbete bättre.

För att kontakta spelschemagruppen, maila glenn@sfsu.nu.

Årets spelschemagrupp:

Glenn Holvik (IF Elfsborg)

Marcus Falkenstrand (IFK Göteborg)

Fredrik Larsson (Malmö FF)

Jesper Bernhed Uhlén (Halmstads BK)

Anna Berg (Djurgårdens IF)