Information inför årsmöteshelgen 

Svenska Fotbollssupporterunionen bjuder in medlemsföreningarna och dess representanter till en årsmöteshelg i Helsingborg. Som tidigare informerats så kommer helgen att ta plats den 25:e och 26:e november, och här kommer lite ytterligare matnyttig information. Platsen för begivenheten är mestadels Helsingborgs IF:s hemmaarena Olympia, och dess faciliteter.

Lördagen
Under lördagen kommer det vara en del föreläsningar och workshops som kretsar kring två ämnen. Dels kommer Patrik Sundberg att föreläsa om PR och medielogik utifrån en supporterförenings perspektiv. Patrik jobbar till vardags på PR-byrån Post och är engagerad i Allmänna Supporterklubben och AIK. Det andra ämnet för dagen är finansieringslösningar där vi tittar på hur dels organisationer i Sverige har kunnat utveckla sin organisation, men även internationellt. Föreläsningar och workshops kommer att ske på Östra läktaren på Olympia.

Senare under kvällen kommer det även finnas en kvällsaktivitet för hugade spekulanter, till självkostnadspris.

Preliminärt schema lördag:
12:00 Lunch (Bistro 1907 på Olympia)
13:00 Information från SFSU
13:30 Föreläsning PR och medielogik
14:30 Work shop PR och medielogik
15:30 Föreläsning finansieringslösningar nationellt
16:30 Föreläsning finansieringslösningar internationellt
20:00 kvällsaktivitet med mat och underhållning

Söndagen
Under söndagen sker själva årsmötet, samt information kring det gångna året från SFSU. Notera att ingen mat kommer serveras under söndagen, dock kommer kaffe med tilltugg att finnas tillgängligt.

Preliminärt schema:

12.00-15.00 Årsmöte

Boende 

SFSU rekommenderar H5 Helsingborg för boende. Det är centralt, billigt och fräscht. Boka  och hitta mer info via https://www.h5hotel.com/

Hitta hit
Transporten till Helsingborg är relativt enkelt, såväl E4:an och E6:an passerar vid staden och för den som åker kollektivt är det gångavstånd från knutpunkten till Olympia.

Karta 

Följande karta har de viktigaste delarna för helgen utmärkta.

Anmälningsformulär: