SFSUs önksemål för spelschemat 2017

Sedan några år tillbaka så har vi i Svenska Fotbollssupporterunionen varit med i arbetet kring både Allsvenskans och Superettans spelschema. Vid SFSUs årsmöte så utses en grupp supportrar som sedan jobbar fram ett förslag på önskemål som sedan skickas till SEF. Våra förslag och åsikter tas med till spelordningsmöte, där vi är supportrarnas röst.

Årets spelschemagrupp har skickat in vårt förslag till SEF. Förslaget hittar ni här.

Spelschemagruppen har som avsikt att jobba mer långsiktigt detta år och behöver då er hjälp att samla in dåliga exempel kring spelscheman i både Allsvenskan och Superettan. Så maila in era exempel så att vi kan hitta fler brister.

För att kontakta spelschemagruppen, maila ludde@sfsu.nu.

Årets spelschemagrupp:

Ludvig Frishammar (Djurgårdens IF)

Glenn Holvik Gustavsson (IF Elfsborg)

Marcus Falkenstrand (IFK Göteborg)

John Pernsved (GAIS)