Supporterträff för kvinnor i Malmö

I juni arrangeras för första gången i Sverige en supporterträff enbart för kvinnor. Träffen arrangeras inte av SFSU men det är ett initiativ vi stöttar fullt ut och väljer därför att sprida ordet här på hemsidan.

Under Svenska Fotbollssupporterunionens årsmöteshelg i Norrköping 2015 pratade flera kvinnliga supportrar från olika lag om att anordna en supporterträff.

Nu har vi gjort slag i saken!

Helgen 18-19:e juni vill vi från Malmö bjuda ner andra kvinnliga supportrar från Sveriges alla fotbollshörn. Under denna helg vill vi gärna att vi utbyter erfarenheter, diskuterar motgångar och framgångar, samt delar med oss av våra historier. Under helgen kommer även SFSUs ordförande Sofia Bohlin närvara och informera mer om deras arbete.

Lördagen blir vikt åt workshops och diskussioner. Vi vill att ni är delaktiga i helgens utformning så maila oss gärna vad ni har för önskemål och vill få ut av detta.

Plats blir mediacentret på Swedbank stadion och där kommer vi också fixa en lunch. På lördag kväll anordnas det middag och annat trevligt i privat lokal. Maten blir till ett självkostnadspris (meddela gärna om ni har några speciella matpreferenser).

Exaktare program kommer längre fram. Vi vill gärna ha er anmälan senast den 3/6 på tjejtraffmalmo@gmail.com I anmälan ber vi er meddela hur många ni kommer, namn, lagtillhörighet och eventuell grupptillhörighet, vad ni vill få ut av helgen samt matpreferenser*. Har ni frågor eller synpunkter är ni välkomna att maila oss.

Hoppas vi ses!

Mvh arbetsgruppen från Malmö

 

*Lunch+middag för lördagen kostar 200:-. Du bokar din mat för helgen genom att swisha summan till oss(nr kommer längre fram) senast en vecka innan träffen (10/6). Detta för att vi skakunna beställa rätt mängd mat samt att vi inte har möjlighet att täcka upp kostnaden för någon som inte dyker upp