Styrelse

Sofia Bohlin (ordförande)

Ålder: 29
År i styrelsen: Fjärde året
Arbetar med utanför SFSU: Masterstudier inom internationell marknadsföring
Lag: IFK Göteborg
Favoritspelare: Emil Salomonsson
Favoritarena (exkl. egna lagets arena): Borås Arenas bortasektion.
Bästa fotbollsminne: Kvalvinsten 2002 & Cupfinalen 2013
Några rader om dig själv: Drivs av Kamratskap, föreningsdemokrati, supporterpolitik och nya utmaningar. Älskar bortaresor, klistermärken, foto, kaffe, sträckläsa en bok, surdeg, gul 60-tals inredning, sneakers och rock/pop från ö-riket i väst.

Ludvig Frishammar (vice ordförande)

Ålder: 28
År i styrelsen: Andra året.
Arbetar med utanför SFSU: Nyexaminerad brandman.
Lag: Djurgårdens IF
Favoritspelare: Kim Källström
Favoritarena (exkl. egna lagets arena): Jag älskar Italien även landet kanske har sett sina bästa dagar rent supporterkulturellt. Stadio Luigi Ferraris i Genua och Atalantas hemmaarena Stadio Atleti Azzurri d'Italia är båda fantastiska arenor. De ligger vackert och osar fotbollskultur.
Bästa fotbollsminne: Det är svårt väldigt svårt att ranka fotbollsminnen, jag har upplevt väldigt mycket kul tillsammans med alla vänner på bortabussar genom åren. Självklart är våra guld högt upp på listan, men jag var lite för ung för att kunna förstå hur stort det var då. Det jag istället främst tänker på är säsongen 2009. Djurgår’n var på väg att åka ur, och de flesta hade nästan givit upp hoppet om att spela kvar i Allsvenskan. Efter mirakulösa segrar mot Helsingborg på bortaplan och Öis på hemmaplan med två spelare mindre så tog vi oss till slut till kval, och förlorade mot Assyriska i den första matchen. Returmatchen på Stadion har gått till historieböckerna och den lättnaden och glädjen som infann sig var obeskrivlig.

Ett annat minne jag kommer att bära med mig för livet är vår sista match på Stockholms Stadion. Det var en dag som mer eller mindre var perfekt, och en väldigt värdig avslutning för oss på den arenan. Samling i Humlegården och därefter den klassiska promenaden till Stadion. Fantastiskt tifo, skön stämning och vinst efter mål av en av få riktiga djurgårdare i truppen.
Några rader om dig själv: Älskar tifo och har en förkärlek till att vara jobbig på årsmöten.

Axel Granath (kassör)

Ålder: 23
År i styrelsen: Andra året
Arbetar med utanför SFSU: Student
Lag: AIK
Favoritspelare:
Favoritarena (exkl. egna lagets arena): Jag vet helt ärligt inte. Jag har inte tillräcklig koll på fotbollsarenor i världen för att ha en favorit.
Bästa fotbollsminne: Guldmatchen i Göteborg 2009.
Några rader om dig själv: Jag heter Axel och är AIK:are.

Felix Jonsson

Ålder: 23
År i styrelsen: Andra året
Arbetar med utanför SFSU: Elevassistent
Lag: Örgryte IS
Favoritspelare: Pavel Zavadil
Favoritarena (exkl. egna lagets arena): Valhalla IP
Bästa fotbollsminne: Seriesegern i Söderettan 2012.
Några rader om dig själv: Jag är nog vad folk beskriver som en föreningsmänniska. Tycker om att se folk uträtta stora saker tillsammans oavsett om det är ett tifo som ska målas eller en serie som ska vinnas. När jag inte sitter på något möte går jag gärna på konsert eller sprider mina pengarpå eBay.

Maria Lemberg

Ålder: 28
År i styrelsen: Andra året
Arbetar med utanför SFSU: Sjuksköterska
Lag: Hammarby IF
Favoritspelare: Igor Armas
Favoritarena (exkl. egna lagets arena): Söderstadion (originalet), om det inte gills... Djurgårdens! Om inte det gills så vet jag inte.
Bästa fotbollsminne: Finalen i svenska cupen mot Helsingborg, stämningen var magisk redan dagarna innan matchdagen!
Några rader om dig själv: Älskar bra planering, ha mycket att göra och att prata om supporterlivet!

Dan Ekberg

Ålder: 31
År i styrelsen: Andra året
Arbetar med utanför SFSU: Civilingenjör
Lag: Helsingborgs IF
Favoritspelare: Ola Nilsson
Favoritarena: Strandvallen (man kan bada innan och den ser ut som något man byggt med överblivna prefabblock. Tilltalande!)
Bästa fotbollsminne: Galatasaray borta om vi snackar enskild match. Fullständigt absurd upplevelse kryddat med en seger och avancemang till slutspelet i EL. Annars är det vardagen som ger minnena. Vänner, bortaresor som är längre än rimligt, skön stämning och fruktansvärt många timmar i buss.
Några rader om mig själv: Nörd. Supporterkulturellt totalt nedgrottad. Främst Italien och Storbritannien lockar, men nästan allt får plats. Annars mycket musik, träning när kroppen tål det och till viss del arbetsnarkoman.

Jesper Bernhed Uhlén

Ålder: 30
År i styrelsen: Tredje året
Arbetar med utanför SFSU: Sakskadereglerare
Lag: Halmstads BK
Favoritspelare: Har en väldigt stor kärlek till Torbjörn Arvidsson
Favoritarena (exkl. egna lagets arena): Stadium of Light, Sunderland AFC
Bästa fotbollsminne: Finns så många men på det sätt som vi genomför och avgör 2016 års allsvenska kval är svårt att slå. Jag hade vätskebrist på kvällen efter avgörandet efter alla tårar.
Några rader om dig själv: Fotbollstokig människa sprungen ur de nordhalländska skogarna. Lokalpatriot.

Glenn Holvik

Ålder: 25
År i styrelsen: Första året
Arbetar med utanför SFSU: Anställd på Västra Götalandsregionens IT-avdelning
Lag: IF Elfsborg
Favoritspelare: Anders Svensson
Favoritarena (exkl. egna lagets arena): Ramnavallen, Borås
Bästa fotbollsminne: SM-guldet 2012 och Europa League-gruppspelet 2013
Några rader om dig själv: Anders Svensson har varit vägvisare i mitt liv. Det är tack vare honom jag har min bostad, mitt jobb och mitt intresse för IF Elfsborg. Har tidigare varit ordförande i Guliganerna och division 3-föreningen Hestrafors IF.

Marko Zdravkovic

Ålder: 24 år
År i styrelsen: Första året
Arbetar med utanför SFSU: Supporterhuset
Lag: Malmö FF
Favoritspelare: Bosse Larsson
Favoritarena (exkl. egna lagets arena): Maracana
Bästa fotbollsminne: Malmö FF - Salzburg 3-3 2014 - oförglömlig eufori och stolthet när vi lyckades bli klara för Champions League första gången.
Några rader om dig själv: Uppvuxen på Malmö Stadions gråbetong. Har varit föreningsaktiv stora delar av mitt liv. Härstämmar från ultras rörelsen och tillhörde sen tidig ålder Supras Malmö. Har senaste två åren avvecklat mitt engagemang där och riktat det åt nya projekt. Har sedan två år tillbaka varit anställd som projektledare och senare som verksamhetsansvarig för Supporterhuset i Malmö.